У Києві поблизу одного з островів загинула людина

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Києві в річці Дніпро знайшли тіло потопельника. Про це повідомили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, тіло чоловіка знайшли напередодні у Дніпрі на відстані п’яти метрів від берега острову Венеціанський (Гідропарк).

"Водолази аварійно-рятувального загону спеціального призначення дістали тіло чоловіка з води та передали його правоохоронним органам, які будуть встановлювати причини та обставини трагічного випадку", — повідомили в ДСНС у Києві.

Рятувальники закликали киян та гостей столиці дотримуватись правил безпеки під час відпочинку на воді та біля неї, берегти себе та своїх близьких, а у разі виникнення будь-якої надзвичайної події телефонувати за номером "101".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Жуків острів" у Києві перетворили на сміттєзвалище. На об'єкті природно-заповідного фонду ландшафтному заказнику місцевого значення “Жуків острів“ зафіксували наявність купи побутового сміття, мішки з відходами, пластикові та скляні пляшки, бляшанки з-під пива, каністри, пакети, автомобільні шини, шматки розбитих автомобілів та інший бруд. Активісти не змогли знайти на острові жодної водойми, поверхня якої не рясніла би пластиковим непотребом.

Нагадаємо, у Києві стався масштабний порив на водогоні на вулиці Велика Васильківська. Внаслідок пошкодження тепломережі висота гейзера сягнула висоти 16-поверхового житлового будинку. Аварія на трубопроводі з витоком назовні фонтану води сталася під час гідравлічних випробувань тепломереж у зоні обслуговування ТЕЦ-5. Очевидці оприлюднили відео масштабної аварії на водогоні. Кияни повідомили, що внаслідок пориву на трубопроводі затопило квартири та пошкоджено автомобілі. Один з постраждалих від аварії мешканців багатоповерхівки розповів, що воду комунальники перекрили не одразу, а додзвонитись в аварійну службу було надзвичайно складно.

Дивіться також відео, як у Києві з мосту у Дніпро впала металева конструкція.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися