У Києві сталася ДТП з чотирма постраждалими (ФОТО)

На місці події працюють правоохоронці, які встановлюють обставини ДТП

Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди в Оболонському районі Києва, в якій постраждало четверо осіб. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Стало відомо, що в результаті зіткнення двох автомобілів на перехресті постраждали чотири людини. Наразі на місці події працюють співробітники профільних служб, а постраждалі госпіталізовані лікарями.

До столичної поліції надійшло повідомлення про ДТП з постраждалими на проспекті Литовському. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, екіпаж патрульної поліції та медики.

За попередньою інформацією, зіткнення двох автомобілів, Nissan та Renault, сталося у результаті проїзду на перехресті на заборонений червоний сигнал світлофора. Внаслідок аварії постраждали четверо людей, яких лікарі швидкої допомоги негайно госпіталізували.

Наразі на місці події працюють співробітники поліції, які з'ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадуємо, що в Києві патрульні виявили п'яного водія маршрутного автобуса. 0,99 проміле - такий результат показав тест на стан сп'яніння, проведений столичними патрульними у водія.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися