В ДТП у Київській області травмована дитина

Що відомо про аварію, що сталася у Вишгороді

У Вишгороді легковий автомобіль збив малолітню дитину. Про це розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, внаслідок аварії постраждав восьмирічний хлопчик.

"ДТП з 8-річним хлопчиком у Вишгороді. За попередньою інформацією, 45-річна водійка автівки Nissan рухалася по прибудинковій дорозі. У той час дитина вибігла з-за припаркованого автомобіля та потрапила під колеса", — йдеться в повідомленні поліції Київської області.

Внаслідок ДТП хлопчика госпіталізовано до медичного закладу з тілесними ушкодженнями. На місці аварії працювали поліцейські та медики.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Київ — Харків загасили масштабну пожежу, яка виникла внаслідок перекидання бензовозу. Водій вантажного автомобілю загинув під час вибуху.

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна ДТП. Неподалік Сквири 28-річний водій та його одноліток-пасажир рухались на автомобілі Chevrolet у напрямку села Миньківці. Під час руху автомобіль з'їхав на узбіччя, врізався у дерево та перекинувся. Обидва хлопці загинули.

Читайте також, як на трасі Київ — Одеса зіткнулися три автомобілі





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися