У Києві врятували життя чоловікові, який хотів вкоротити собі віку (ВІДЕО)

Киянин хотів вистрибнути з балкону 16-го поверху багатоповерхівки

У столиці співробітник Деснянського управління поліції врятував життя чоловікові, який намагався покінчити життя самогубством. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

У Києві чоловік збирався вистрибнути з балкона 16-го поверху багатоповерхівки. Заступник начальника управління поліції Денис Телятник завадив чоловікові зробити фатальний крок - вчасно відтягнув його у безпечне місце.

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на 16-му поверсі на вулиці Радунській на підвіконні балкона стоїть чоловік і збирається вкоротити собі віку. За вказаною адресою негайно виїхали патрульні, рятувальники та лікарі.

Оперативні працівники перебували неподалік від місця події та вирушили на допомогу колегам. Правоохоронці застали чоловіка у дуже емоційному стані.

Заступник начальника - начальник кримінальної поліції Деснянського управління поліції Денис Телятник розпочав переговори з чоловіком. Щоб не дати чоловікові скоїти непоправне, поліцейський схопив його за тулуб і витяг на сходовий майданчик.

Лікарі надали 32-річному місцевому жителю необхідну медичну допомогу.

Нагадуємо, що поліцейські слідчо-оперативної групи в Києві врятували життя перехожому. Слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції саме поверталася з виклику, коли побачила біля пішохідного переходу на розі вулиць Деревлянської та Білоруської чоловіка, якому раптово стало зле, і він впав. Працівники поліції негайно почали надавати медичну допомогу перехожому.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися