У Києві внаслідок обстрілів сталося кілька пожеж (ФОТО)

Оприлюднені нові подробиці атаки на столицю

У Києві цієї ночі пролунали вибухи та сталися пожежі у кількох районах столиці. Про наслідки чергової атаки російських окупантів розповіли у Київській міській військовій адміністрації та в Міністерстві внутрішніх справ України, передають "Коментарі".

У Подільському районі Києва загасили пожежу у багатоповерхівці та будівлі площею близько тисячі квадратних метрів та врятували шістьох людей.

У Дарницькому районі столиці внаслідок падіння уламків ліквідовано пожежу господарчої споруди на площі 30 квадратних метрів. Оприлюднені Фото загорання будинку в Дарницькому районі через падіння уламків збитих дронів.

Фото пошкоджених автомобілів в Дарницькому районі Києва:

У Голосіївському районі Києва внаслідок падіння уламків збитих безпілотників сталася пожежа у багатоповерхівці. Рятувальники евакуювали 30 людей, четверо людей постраждали, одна людина загинула. Також сталося падіння уламків, на відкриту територію. Оприлюднено фото пожежі в багатоповерховому будинку в Голосіївському районі столиці.

У Печерському районі Києва від падіння уламків збитих ворожих дронів загорілися три автомобілі. Пожежу ліквідовано.

Нагадаємо, російські окупанти влаштували чергову масовану атаку на Київ в ніч на 29 травня, запустивши ракети та ударні дрони з різних напрямків. У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що столицю атакували безпілотниками Shahed-136 та ракетами Х-101 зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Сили Протиповітряної оборони України знищили понад 40 повітряних цілей. Внаслідок збиття повітряних цілей у Подільському районі Києва уламки пробили дах житлового будинку. Інформації про потерпілих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок потужного обстрілу безпілотниками російських окупантів є пошкодження будинків, постраждалі та загиблий. Про наслідки потужної повітряної атаки 28 травня розповіли в Київській міській державній адміністрації та у військовій адміністрації столиці.

Читайте також, що у Києві на блокпосту п’яний суддя на смерть збив військового. 

Читайте также