На Київщині знайшли тіло потонулого чоловіка (ФОТО)

Що розповіли про надзвичайну подію в поліції

У Бучанському районі Київської області в одній з водойм загинула людина. Про це розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, про потопельника поліції повідомила жінка, яка бачила, як чоловік пішов купатись та на берег не повернувся.

"До Бучанського управління поліції Київщини звернулася жінка. Вона бачила, як незнайомець пішов купатися і не повернувся. Його одяг та речі залишилися лежати на березі", – розповів поліцейський офіцер Бучанської громади Максим Кожушко.

Тіло загиблого 55-річного місцевого мешканця розшукали водолази Державної служби з надзвичайних ситуацій лише на наступний день. Труп скеровано на судмедекспертизу для встановлення остаточних причин смерті. Інші подробиці в поліції не повідомляють.

Нагадаємо, у Макарові кілька днів шукали чоловіка, який потонув у місцевому озері. Чоловік пішов купатися і зник. Водолази розшукали його тіло на дні озера.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Голосіївському районі Києва в озері потонув чоловік. Надзвичайна подія сталася на водоймі неподалік від вулиці Ставкової. Водолазам довелося обстежити величезну територію озера на площі 2500 квадратних метрів, щоб знайти потопельника. Тіло чоловіка дістали з дна водойми з глибини семи метрів.

Читайте також, що у Київській області автомобіль впав у водойму, загинув водій та його пес.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися