В ДТП на Київщині загинув водій та його пес (ФОТО, ВІДЕО)

Стали відомі подробиці смертельної аварії

В Обухівському районі Київської області перекинувся та впав у водойму легковий автомобіль. Подробиці ДТП повідомили в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода сталася у Підгірцях. Про аварію та виявлення перевернутої автівки в місцевій річці в поліцію повідомили пізно ввечері у вівторок, 30 травня. На місці ДТП працювали співробітники Обухівського управління поліції Київської області та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов поінформував, що в ДТП загинув водій та його пес.

"30 травня, близько 22 години в одній із водойм села Підгірці знайшли перекинуту автівку. Згодом ми виявили там тіло 74-річного водія. Крім цього, в автомобілі знаходився мертвий французький бульдог, який загинув внаслідок затоплення легковика", — розповів Нєбитов.

Керівник регіональної поліції додав, що за попередніми даними водію автомобілю Opel за кермом стало зле, через що він з'їхав з головної дороги у водойму.

Нагадаємо, на станції метро "Палац "Україна" пасажирка потрапила під потяг. На місце події викликали всі необхідні служби, зокрема й медиків. Через ДТП обмежили рух поїздів синьою лінією метрополітену та зачинили три станції. Наразі столичний метрополітен відновив роботу у звичному режимі. Також стало відомо, що внаслідок ДТП в метро жінка загинула під колесами поїзду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучанському районі Київської області стався вибух на території АЗС. В салоні легкового автомобіля внаслідок вибуху почалась пожежа. Надзвичайна подія трапилась на трасі Київ — Житомир. Автомобіль згорів в селі Мила.

Читайте також, як під Києвом п’яна водійка знесла дорожній знак та пошкодила три автомобілі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися