У Києві в озері виявили тіло чоловіка: подробиці

Тіло чоловіка передали правоохоронним органам

У Дарницькому районі Києва в озері виявили тіло чоловіка. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

Стало відомо, що вчора, 10 червня, до Служби порятунку 101 від правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в озері Сонячне, неподалік вулиці Драгоманова, 5 у Дарницькому районі столиці, у воді знаходиться тіло людини. 

Водолази аварійно-рятувального загону спеціального призначення дістали з води тіло чоловіка, що знаходилось на глибині 6 м та на відстані 35 м від берега. Тіло чоловіка передали правоохоронним органам, які будуть встановлювати причини та обставини трагічного випадку. 

Нагадуємо, що в Київській області рятувальники витягли з води тіло потопельника. До оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про те, що в селі Шпитьки Дмитрівської ОТГ у місцевому ставку виявлено тіло потопельника. Рятувальники витягли тіло чоловіка та передали його співробітникам Національної поліції.

"Коментарі" повідомляли, що в Київській області сталася ДТП - вантажівка в'їхала в металевий відбійник. За словами водія, він їхав із дотриманням швидкісного режиму, проте у напівпричепі раптово лопнуло колесо. В результаті чоловік не впорався з керуванням.

Також у Білоцерківському районі Київської області в дорожньо-транспортній пригоді загинули двоє людей та є багато постраждалих, серед яких є діти. Поблизу села Чупира трапилась аварія за участю легковика та мінівена. Загинули двоє людей, які перебували в мікроавтобусі Renault, ще п’ятеро людей травмовано, з яких двоє дітей дев’яти років.

Читайте также