У Києві сталася ДТП з потерпілими за участю патрульних та дітей

Для з'ясування обставин ДТП призначено службове розслідування

У Києві сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля патрульних поліцейських та неповнолітніх, які переміщувалися на електросамокаті. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

ДТП з потерпілими сталося учора, близько 20:30 години, в Солом'янському районі столиці.

За попередньою інформацією, автомобіль патрульної поліції виїжджав з придворової території, коли сталося зіткнення з електросамокатом, на якому рухалися двоє неповнолітніх 2009 та 2012 років народження. Обох водіїв електросамоката госпіталізовано до лікарні "Охматдит" з саднами та забоями. Загрози життю та здоров'ю потерпілих немає.

Внаслідок даної події призначено службове розслідування, яке проводить служба моніторингу. Слідчо-оперативна група працює над встановленням всіх обставин та деталей аварії. 

Нагадуємо, що в Києві заарештували водія легковика, який збив дитину на велосипеді. Водій автомобіля рухався на високій швидкості у крайній правій смузі проїзної частини, яка призначена для руху громадського транспорту. При наближенні до пішохідного переходу водій проігнорував червоний сигнал світлофору. Внаслідок цього автомобіль збив малолітнього хлопця.

Читайте также