Під час пожежі в багатоповерхівці у Києві врятували котиків (ФОТО)

Рятувальники показали врятованих домашніх тварин

У Деснянському районі Києва сталася пожежа в багатоповерховому житловому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, рятувальники під час ліквідації пожежі в багатоповерхівці врятували двох котиків. Пожежа сталася на вулиці Бальзака, 55.

"Під час ліквідації пожежі в помешканні рятувальники знайшли двох переляканих чотирилапих та винесли їх на свіже повітря. Домашніх улюбленців, які згодом прийшли до тями, вогнеборці передали своїм господарям", — повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві.

Інші подробиці пожежі невідомі. Рятувальники оприлюднили фото врятованих котів.

Нагадаємо, у Бучанському районі рятувальники п’ять разів залучалися до ліквідації наслідків підтоплень. Воду відкачували з приміщення церкви в місті Вишневе, у селі Софіївська Борщагівка — з приміщення аптеки, ресторану та семи приватних житлових будинків, у селищі Крюківщина — з офісного приміщення, розташованого в багатоповерховому житловому будинку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на виїзді з Києва автомобіль на смерть збив військового. Смертельна аварія сталася поблизу блокпосту на виїзді зі столиці у напрямку Броварів. За кермом авто була працівниця правоохоронного органу. Жінка була твереза.

Читайте також, що під час грози в житловий будинок на Київщині влучила блискавка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися