Стали відомі нові подробиці вибуху у багатоповерхівці в Києві (ФОТО)

Кількість загиблих у столиці внаслідок вибуху та пожежі зросла

У Києві за фактом вибуху в будинку розпочали кримінальне провадження, кількість загиблих зросла. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві.

За даними правоохоронців, в одній із квартир стався витік газу. Станом на восьму ранку було відомо про двох загиблих людей, ще 18 людей травмовано. Ліквідація наслідків пожежі тривають. Вибух у багатоповерхівці на вулиці Малишка у Дніпровському районі Києва стався близько четвертої години ранку сьогодні, 22 червня.

Внаслідок вибуху зруйновано та пошкоджено декілька квартир. На цей час на місці продовжують працювати профільні служби. Тривають роботи з ліквідації наслідків надзвичайної події. Зараз відомо про ще одну загиблу особу. Пожежу на площі 250 квадратних метрів ліквідували о восьмій ранку, однак рятувальні роботи тривають.

"Станом на 12:15 з-під завалів деблоковано тіло ще однієї людини. На місці події задіяні рятувальники та спецтехніка Мобільного рятувального центру швидкого реагування. Здійснюється демонтаж пошкоджених конструкцій. Роботи тривають", — повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій у Києві.

В поліції Києва повідомили, що внаслідок вибуху в будинку у Дніпровському районі Києва загинуло двоє чоловіків. Один із них 1945 року народження, дані іншого встановлюються.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві за хабар за дозвіл на стихійну торгівлю затримали працівника райдержадміністрації та його спільника. Державний службовець однієї з районних державних адміністрацій Києва вимагав та отримував щомісячну данину з чоловіка, який "тримав" нелегальні торгові точки, замість того, щоб перешкоджати незаконній торгівлі.

Нагадаємо, що у Києві у справі щодо розкрадання 104 мільйонів гривень на будівництві Подільського мосту повідомлено про підозру ще трьом учасникам схеми. У Київській міській прокуратурі розповіли, що повідомлено про підозру директору та голові наглядової ради генеральної підрядної організації, а також директору субпідрядної організації. Раніше за цим епізодом правоохоронці повідомили про підозру у розтраті бюджетних коштів директору комунального підприємства – замовнику робіт. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Київській області чоловік ґвалтував жінку дві доби, порізав горло та вдарив ножем у живіт.

Читайте также