У Києві сталася смертельна пожежа в багатоповерхівці: подробиці

Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло чоловіка

Під час пожежі у квартирі в Києві загинув чоловік. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у м. Києві, передають "Коментарі".

24 червня о 15:39 до оперативно-координаційного центру Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у місті Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на вулиці Каштановій, 11, у Деснянському районі столиці.

За кілька хвилин на місце події прибули вогнеборці з 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши, рятувальники з'ясували, що загоряння сталося в одній з квартир на другому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку.

Під час проведення розвідки рятувальники виявили тіло чоловіка 1962 року народження. Тіло загиблого було передано Службі "102".

О 16:14 пожежники локалізували загоряння на площі 20 квадратних метрів, а о 16:21 повністю ліквідували пожежу.

До приборкання вогню було залучено 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 15 рятувальників.

Наразі правоохоронними органами встановлюються обставини трагічного випадку та причина пожежі.

Нагадуємо, що минулої ночі уламки російської ракети влучили у багатоповерхівку та автостоянку в Солом'янському районі Києва. Внаслідок влучання в багатоповерховий будинок троє людей загинуло, 8 - травмовано. 24 особи врятували співробітники ДСНС. 

Також у торговельному центрі "Епіцентр" на Оболоні в Києві сталася сильна пожежа - загорілись складські приміщення. До гасіння пожежі було залучено 12 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки ДСНС, а також 55 рятувальників особового складу. У результаті пожежі немає жертв та постраждалих. 

Читайте также