Київ через аварію частково залишився без води

Що про ситуацію з водопостачанням розповіли в мерії столиці

У Голосіївському районі Києва через аварію на водопроводі в майже двох десятках будинків відключили воду. Про ситуацію розповіли в Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, на вулиці Велика Васильківська, 48 сталося пошкодження на водопроводі діаметром 150 мм. Через аварію у деяких будинках тимчасово припинено водопостачання. "Київводоканал" вже працює над ліквідацією пошкодження.

Водопостачання тимчасово відсутнє на вулиці Велика Васильківська, 26-А, 26-Б, 28, 30-А, 30-Б, 30-В, 32-А, 32-Б, 34, 36, 38-А, 38-Б, 40, 42-А, 42-Б, 44, 46, 48. Киян поінформували, що автоцистерна з питною водою знаходиться за адресою: вул. Велика Васильківська, 36. Рух транспорту вулицею Васильківська не обмежували. Строки ліквідації аварійної ситуації та відновлення водопостачання в мерії Києва не назвали.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухівському районі Київської області у річках Дніпро та Стугна виявили значну кількість кишкових паличок. Про небезпеку купання попередила Обухівська районна філія Державної установи "Київський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України". У відомстві поінформували, що вода з річок Дніпро та Стугна в місті Українка не відповідає санітарним стандартам за бактеріологічними показниками. Зокрема, кількість лактозопозитивних кишкових паличок у дослідженій воді в рази перевищує норми.

Читайте також, яку важливу заяву зробили у "Київводоканалі" щодо якості води у столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися