У Києві сталися пожежі в багатоповерхівці та приватному будинку (ФОТО)

Подробиці рятувальної операції розповіли в ДСНС

У кількох районах Києва сталися пожежі в багатоповерховому та у приватному житлових будинках. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, одна з пожеж сталася у Деснянському районі Києва у вівторок, 27 червня. На проспекті Лісовий, 21 під час ліквідації пожежі у дев’ятиповерховому житловому будинку евакуювали чотирьох людей. В багатоповерхівці сталось загорання в електрощитку з подальшим розповсюдженням на господарські приміщення. Вогонь на площі 10 квадратних метрів вдалося загасити менш ніж за годину. Жертв та постраждалих немає.

Ще одна пожежа сталася в цей же день у Солом’янському районі столиці. На вулиці Гуцульська, 106 горів одноповерховий приватний будинок. Вогонь на площі 40 квадратних метрів вдалося загасити менш ніж за годину. Жертв та постраждалих немає. Причину виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, у двох районах Києва сталися масштабні пожежі в гаражах. Одна з пожеж сталася в Подільському районі столиці. На вулиці Вишгородська, 19 горіли одноповерхові гаражі з автомобілями на території підприємства. Загасити пожежу на площі 300 квадратних метрів вдалося за півгодини. Ще одна пожежа сталася в Оболонському районі Києва. На вулиці Озерній горіли 14 гаражів. Під час гасіння пожежі рятувальники попередили вибухи. З гаражів винесли п’ять газових та два кисневих балонів. Загасити пожежу на площі 150 квадратних метрів вдалося за годину. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Печерському районі Києва сталася масштабна пожежа в недобудові. Горіла двоповерхова недобудована будівля на вулиці Михайла Омеляновича-Павленка. Через пожежу частково обвалився дах. Рятувальникам вдалось запобігти поширенню вогню на поряд розташовану адміністративну будівлю. Пожежу на площі 130 квадратних метрів загасили лише за дві години.

Читайте також, що у Шевченківському районі Києва сталася пожежа в ресторані



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися