У Київській області спалахнула пожежа з постраждалими

Внаслідок пожежі постраждав чоловік

У Білоцерківському районі Київської області ліквідовано загорання на фермі. Внаслідок пожежі постраждав чоловік. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Стало відомо, що 30 червня близько 22:35 оперативно-диспетчерська служба Білоцерківського району отримала повідомлення про загорання на фермі, розташованій у селі Василів на вулиці Олифіренка. На місце негайно було направлено дві державні пожежно-рятувальні частини - 5-ту з міста Узин та 16-ту з міста Обухів.

По прибуттю рятувальниками встановлено, що сталося загорання металевого вагончика на крівлі тимчасової господарської будівлі. 

Вогонь вдалося локалізувати о 23:19 та повністю ліквідувати о 23:32. На місці події працювали 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 9 рятувальників.

Внаслідок пожежі постраждав чоловік 1968 року народження. 

Нагадуємо, що столичні правоохоронці затримали зловмисників, які незаконно привласнили квартиру 93-річної киянки і спробували силоміць вивезти потерпілу до спеціалізованого закладу.

Порушники намагалися вивезти киянку до будинку престарілих, щоб якнайшвидше продати її квартиру новим власникам. Завдяки злагодженим діям правоохоронців зловмисників було затримано "на гарячому". Фігурантам загрожує від п'яти до дванадцяти років позбавлення волі, залежно від їхніх ролей у злочині.

Читайте также