На трасі Київ — Чоп через ДТП ускладнено рух транспорту (ФОТО)

Що треба знати водіям про аварію та обмеження в русі

На міжнародній трасі Київ — Чоп був ускладнений рух транспорту через ДТП з потерпілими. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції столиці.

За даними правоохоронців, через аварію, яка сталася близько шостої вечора, був частково ускладнений рух в обох напрямках на 140 кілометрі автотранспортної магістралі Київ — Чоп. Це об'їзна міста Житомира.

"Патрульні забезпечують безпеку, регулювання дорожнього руху та організували реверсний рух. На місці автопригоди працюють медики та слідчі з ДТП", — заявили в Патрульній поліції Києва.

Водіїв закликали планувати маршрут своїх поїздок з урахуванням інформації про аварію та дотримуватись правил дорожнього руху. Подробиці ДТП та про кількість потерпілих в Патрульній поліції Києва не повідомили, але оприлюднили фото з місця аварії. Нещодавно правоохоронці повідомили, що рух по трасі Київ — Чоп відновили після аварії. На фото видно, що вантажівка врізалася у легковий автомобіль.

Нагадаємо, у Вишгородському районі Київщини сталася смертельна ДТПНа автомобільній трасі Київ — Вишгород — Десна легковик зіткнувся з мотоциклом. Аварія сталася, коли водій автомобіля Subaru здійснював поворот ліворуч. У цей момент мотоцикліст по зустрічній смузі руху почав обганяти колону автівок та в’їхав у Subaru. Внаслідок ДТП 30-річний водій мотоцикла Yamaha загинув на місці, а його 23-річну пасажирку госпіталізували до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи поїзди Кільцевої електрички змінять розклад руху по маршрутам. За інформацією Kyiv City Express, ремонтні роботи заплановані по станції Борщагівка. Тут з 17 по 23 липня ремонтуватимуть стрілочні переводи. Роботи будуть вести переважно вночі, однак це зачепить розклад крайніх рейсів кільцевої електрички. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що в Бучанському районі Київщини сталася смертельна ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися