Під Києвом сталася масштабна пожежа (ФОТО)

Що розповіли рятувальники про надзвичайну ситуацію

У Бучанському районі Київської області сталася масштабна пожежа у недобудованій будівлі. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, сьогодні, 11 липня, вночі сталася пожежа в будівлі за у селі Софіївська Борщагівка. По вулиці Велика Окружна горіла крівля та окремі приміщення на третьому поверсі недобудованої недіючої триповерхової будівлі. Пожежу на площі 800 квадратних метрів гасили майже чотири десятки рятувальників. Повністю загасити вогонь вдалося лише за 2,5 години. Причину пожежі встановлюють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська область сьогодні, 11 липня, вночі зазнала чергової атаки російських окупантів безпілотниками-камікадзе. Усі повітряні цілі були знищені силами Протиповітряної оборони України. Однак, у Фастівському та Обухівському районах Київщини внаслідок падіння уламків збитих ворожих безпілотників пошкоджені приватні житлові будинки. Жертв та потерпілих немає. 

Нагадаємо, у Київській області у вівторок, 11 липня, будуть лунати потужні вибухи. В Білоцерківському районі проведуть вибухові роботи на Ольшаницькому родовищі гранітів.

Читайте також, що у Києві та Київській області через стан укриттів звільнили низку керівників адміністрацій. Меру Києва Віталій Кличку та начальнику військової адміністрації столиці Сергію Попку оголосили догани.

Дивіться відео, як у Києві виглядає перше бетонне мобільне укриття.

Читайте также