Через пожежу в лікарні у Києві евакуювали десятки людей (ФОТО)

Подробиці надзвичайної ситуації розповіли рятувальники

У Подільському районі Києва сьогодні, 13 липня, сталася пожежа у медичному закладі. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, гасити вогонь довелося у КНП "Консультативно-діагностичний центр" Подільського району, розташованого за адресою вулиця Мостицька, 9. Рятувальники встановили, що загоряння сталося на цокольному поверсі в приміщенні майстерні.

Ліквідували пожежу в медичному закладі на площі 20 квадратних метрів за пів години. Під час розвідки з лікарні евакуювали 60 людей. Інші подробиці надзвичайної ситуації невідомі. Причину пожежі встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва у багатоповерхівці стався вибух. На балконі однієї з квартир вибухнув туристичний балончик. Від вибухової хвилі вилетіли вікна. Внаслідок вибуху почалася пожежа. 

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області сталася масштабна пожежа у недобудованій будівлі у селі Софіївська Борщагівка. По вулиці Велика Окружна горіла крівля та окремі приміщення на третьому поверсі недобудови. Пожежу на площі 800 квадратних метрів гасили майже чотири десятки рятувальників.

Читайте також, що у Київській області хлопець впав з дамби в річку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися