На Київщині через загрозу вибуху евакуювали лікарню (ФОТО)

Пацієнтів та лікарів вивели з будівлі, де шукають вибухівку

У Бучі через загрозу замінування евакуювали персонал та пацієнтів Ірпінської центральної міської лікарні. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Бучанської міської ради.

За даними мерії Бучі, повідомлення про замінування медичного закладу надійшло сьогодні, 13 липня, близько 16:30. До лікарні викликали поліцію та рятувальників, які допомагали з евакуацією людей. Медичний заклад розташований в Бучі по вулиці Польовій, 19.

Працівники міськради подбали про максимально комфортні умови евакуйованих людей. Для персоналу та пацієнтів винесли стільці та організували підвіз питної води. Наразі вибухотехніки оглядають приміщення Ірпінської центральної міської лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва у багатоповерхівці стався вибух. На балконі однієї з квартир вибухнув туристичний балончик. Від вибухової хвилі вилетіли вікна. Внаслідок вибуху почалася пожежа. 

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області сталася масштабна пожежа у недобудованій будівлі у селі Софіївська Борщагівка. По вулиці Велика Окружна горіла крівля та окремі приміщення на третьому поверсі недобудови. Пожежу на площі 800 квадратних метрів гасили майже чотири десятки рятувальників.

Читайте також, що через пожежу в лікарні у Києві евакуювали десятки людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися