Під Києвом вщент згорів елітний комплекс відпочинку (ВІДЕО)

Подробиці масштабної пожежі в Козині

У Київській області в селищі Козин в елітному заміському комплексі відпочинку сталася масштабна пожежа, яка вщент знищила заклад. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

За даними відомства, пожежа на території заміського комплексу відпочинку Queen Country Club сталася сьогодні, 13 липня. Вогонь повністю охопив ресторан, лазню, столову та дитячу кімнату. Ці приміщення розташовані в одній будівлі. Вогонь швидко розповсюдився по солом'яному даху. Пожежна техніка не могла під'їхати до осередку пожежі, тож рятувальники встановили мотопомпи для подачі води з басейну комплексу. Для збільшення обсягу подачі води на гасіння пожежі залучили спеціальний автомобіль для підвозу води з Києва.

Загасити вогонь у заміському комплексі вдалося лише за чотири години. Внаслідок пожежі постраждало двоє людей. Серед постраждалих — рятувальник, який отримав тепловий удар і був госпіталізований, а також цивільна особа, попередньо через отруєння продуктами горіння.

у Дарницькому районі Києва у багатоповерхівці стався вибух. На балконі однієї з квартир вибухнув туристичний балончик. Від вибухової хвилі вилетіли вікна. Внаслідок вибуху почалася пожежа. 

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області сталася масштабна пожежа у недобудованій будівлі у селі Софіївська Борщагівка. По вулиці Велика Окружна горіла крівля та окремі приміщення на третьому поверсі недобудови. Пожежу на площі 800 квадратних метрів гасили майже чотири десятки рятувальників.

Читайте також, що у Київській області хлопець впав з дамби в річку.

Читайте также