У Києві під час комендантської години вантажівка влетіла у стовп (ФОТО)

Що відомо про нічну аварію в столиці

У Києві під час комендантської години вантажний автомобіль врізався в стовп. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 14 липня. Інформацію про аварію рятувальники отримали у 2:20. Внаслідок зіткнення автомобіля DAF з опорою банера водія вантажівки затиснуло між сидінням та панеллю приладів.

Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій деблокували потерпілого чоловіка з понівеченого вантажного автомобілю за допомогою підручних засобів. Травмованого водія передали медикам. Де саме сталася ДТП та інші подробиці аварії невідомі. Рятувальники оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області в селищі Козин в елітному заміському комплексі відпочинку сталася масштабна пожежа, яка вщент знищила заклад. Горів Queen Country Club. Вогонь повністю охопив ресторан, лазню, столову та дитячу кімнату. Техніка рятувальників не могла під'їхати до осередку пожежі. Загасити вогонь у заміському комплексі вдалося лише за чотири години. Внаслідок пожежі постраждало двоє людей.

Нагадаємо, у Вишгородському районі Київщини сталася смертельна ДТПНа автомобільній трасі Київ — Вишгород — Десна легковик зіткнувся з мотоциклом. Аварія сталася, коли водій автомобіля Subaru здійснював поворот ліворуч. У цей момент мотоцикліст по зустрічній смузі руху почав обганяти колону автівок та в’їхав у Subaru. Внаслідок ДТП 30-річний водій мотоцикла Yamaha загинув на місці, а його 23-річну пасажирку госпіталізували до лікарні.

Дивіться відео, як на мосту Патона у Києві сталася масштабна ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися