У Київській області у смертельній ДТП загинув чоловік: подробиці

Водій, не впоравшись з керуванням, здійснив з’їзд до кювету

Внаслідок ДТП у Київській області загинув чоловік. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилася у Вишгородському районі. За інформацією, отриманою рятувальниками 21 липня, ДТП сталася на автодорозі Київ – Іванків поблизу села Рудня-Шпилівська, Іванківської територіальної громади.

На місце події для деблокації водія з автомобіля було направлено черговий караул 41-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Іванків.

На місці пригоди рятувальники встановили, що у ДТП потрапив мікроавтобус "Mercedes-Benz Sprinter" під керуванням чоловіка 1972 року народження. За попередніми даними, водій не впорався з керуванням, і автомобіль з’їхав у кювет.

Для деблокації тіла загиблого водія із понівеченої конструкції автомобіля рятувальники використали спеціальний рятувальний інструмент. У ліквідації наслідків ДТП брали участь четверо рятувальників особового складу та одна одиниця техніки.

Наразі правоохоронці займаються встановленням причин та обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадуємо, що у Києві водій автомобіля не впорався з керуванням і на швидкості влетів у АЗС. Внаслідок аварії спалахнула масштабна пожежа. Площа спалаху склала 1500 квадратних метрів. Вогонь пошкодив будівлю заправки, наземне обладнання та сім машин. Постраждали троє людей: 21-річний водій, 17-річний пасажир машини, яка врізалася в АЗС, та співробітник заправки. Їх госпіталізували до лікарні з опіками різного ступеня важкості. Згодом з'ясувалося, що водій та пасажир - брати. Через п'ять днів після ДТП пасажир машини помер. Водію повідомили про підозру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися