У Києві п'яний водій без документів роз'їжджав зустрічною смугою (ВІДЕО)

Водій з ознаками сп'яніння рухався зустрічною смугою та не пред'явив документи

У Києві п'яний водій рухався зустрічною смугою та не пред'явив правоохоронцям документи. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Днями, під час патрулювання у Деснянському районі, патрульні наздогнали та зупинили автомобіль Jeep, який рухався зустрічною смугою.

Під час спілкування з водієм правоохоронці помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння. Проте чоловік відмовився проходити огляд на стан сп'яніння у встановленому законом порядку.

При цьому, водій не пред'явив патрульним необхідні документи для перевірки, такі як посвідчення водія та документи на автомобіль.

На порушника були складені протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння або відмова від проходження огляду) та постанова за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) КУпАП.

Як раніше писали "Коментарі", внаслідок ДТП у Київській області загинув водій. Смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилася у Вишгородському районі, на автодорозі Київ – Іванків поблизу села Рудня-Шпилівська, Іванківської територіальної громади. У ДТП потрапив мікроавтобус "Mercedes-Benz Sprinter" під керуванням чоловіка 1972 року народження. За попередніми даними, водій не впорався з керуванням, і автомобіль з’їхав у кювет.

Нагадуємо, що у Києві водій автомобіля не впорався з керуванням і на швидкості влетів у АЗС. Внаслідок аварії спалахнула масштабна пожежа. Вогонь пошкодив будівлю заправки, наземне обладнання та сім машин. Постраждали троє людей: 21-річний водій, 17-річний пасажир машини, яка врізалася в АЗС, та співробітник заправки. Їх госпіталізували до лікарні з опіками різного ступеня важкості. Через п'ять днів після ДТП пасажир машини помер. Водію повідомили про підозру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

23 липня 2023, 11:23

БЫДЛО ДОЛЖНО СТОЯТЬ В СТОЙЛЕ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися