У Київській області сталася масова бійка через російську музику (ВІДЕО)

Водій автомобіля гучно слухав музику російських виконавців

У Білій Церкві сталася бійка через російську музику, яку гучно слухав водій автомобіля. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Інцидент трапився близько опівночі 21 липня. На масиві Таращанському в Білій Церкві сталася сварка, яка виникла через те, що водій автомобіля "Mercedes" гучно слухав музику російських виконавців. Згодом між мешканцями прилеглих будинків та порушниками зав'язалася бійка. В результаті цього конфлікту четверо людей звернулись за медичною допомогою. Одна з жінок отримала травму руки.

Слідчі Білоцерківського управління поліції Київщини розпочали розслідування за фактом нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості та встановлюють всі обставини інциденту.

Відео масової бійки поширюється у соцмережах.

хуліганство на території Лаври. Подія сталася 19 квітня 2023 року, коли група осіб, діючи узгоджено між собою, намагалась проникнути до одного з корпусів Лаври. Незважаючи на зауваження представників правоохоронних органів, порушники влаштували штовханину, зламали захисні ролети та двері будівлі і незаконно потрапили всередину. Правоохоронцям вдалося встановити і затримати чотирьох осіб (двох жінок та двох чоловіків), які були причетні до цих протиправних дій.

Читайте также