У Києві спалахнула пожежа в багатоповерхівці: є загиблий

Пожежа виникла у 15-поверховому житловому будинку в Солом’янському районі

У Києві рятувальники ліквідували пожежу, що виникла у квартирі в багатоповерхівці. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

Сьогодні, 23 липня, о 14:56 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка сталася у 15-поверховому житловому будинку на вулиці Ернста, 8, у Солом’янському районі столиці.

На місце події негайно прибули вогнеборці найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю рятувальники виявили, що загоряння виникло в одній із квартир на десятому поверсі будинку. О 15:24 рятувальники локалізували пожежу на площі 20 квадратних метрів, а о 15:34 вдалося повністю її ліквідувати.

Під час гасіння вогню було виявлено тіло однієї людини. Крім того, одна людина отримала травми, а двох було виведено на свіже повітря.

На місці події було задіяно 5 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 17 рятувальників. Обставини трагічного випадку та причина пожежі встановлюються правоохоронними органами.

Як раніше писали "Коментарі", у Київській області сталася пожежа у жіночому монастирі УПЦ МП. У Київській області, в селі Кислівка, сталася пожежа у жіночому монастирі на честь Святих Царствених мучеників Білоцерківської єпархії УПЦ МП. Пожежа виникла на крівлі монастиря на площі 500 квадратних метрів. На місце загорання прибули рятувальники з різних міст та селищ області, які працювали у складі 12 одиниць техніки та 46 чоловік особового складу.

Нагадуємо, що у Києві водій автомобіля на швидкості влетів у АЗС. Внаслідок аварії спалахнула масштабна пожежа. Вогонь пошкодив будівлю заправки, наземне обладнання та сім машин. Постраждали троє людей: 21-річний водій, 17-річний пасажир машини, яка врізалася в АЗС, та співробітник заправки. Їх госпіталізували до лікарні з опіками різного ступеня важкості. Через п'ять днів після ДТП пасажир машини помер. Водію повідомили про підозру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися