У Києві спалахнула пожежа на ринку: подробиці (ФОТО)

На території недіючого ринку у столиці сталось загоряння

У Києві рятувальники ліквідували пожежу на недіючому ринку. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у м. Києві, передають "Коментарі".

У ніч 29 липня, о 1:17, до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Харченка, 34А/16, що у Дарницькому районі столиці. Загоряння сталося на території недіючого ринку.

На місце події негайно прибули вогнеборці 24 Державної пожежно-рятувальної частини. Виявивши загоряння досток в штабелях, бійці розпочали ліквідацію пожежі.

Зусиллями рятувальників вогонь було локалізовано о 1:49 на площі 100 квадратних метрів, а о 2:31 пожежу було повністю ліквідовано. 

На місці події було задіяно 2 одиниці основної пожежно-рятувальної техніки, а також 10 чоловік особового складу. 

Наразі причина виникнення пожежі на недіючому ринку встановлюється правоохоронцями. Жертв та постраждалих немає.

Як раніше писали "Коментарі", у Святошинському районі Києва впіймали чоловіка, який влаштував стрілянину. У четвер, 27 липня, у Святошинському районі Києва було чутно постріли. На місце події прибули патрульні батальйону ТОР. Заявник розповів, що бачив двох чоловіків, один з яких двічі вистрілив у повітря з пістолета. Поліцейські обстежили прилеглу територію, та в одному з дворів побачили двох громадян, схожих за орієнтуванням. Під час спілкування з чоловіками інспектори помітили в одного з них предмет схожий на пістолет, що виглядав із кишені.

Нагадуємо, що в Київській області сталася пожежа у жіночому монастирі УПЦ МП. У Київській області, в селі Кислівка, сталася пожежа у жіночому монастирі на честь Святих Царствених мучеників Білоцерківської єпархії УПЦ МП. Пожежа виникла на крівлі монастиря на площі 500 квадратних метрів. На місце загорання прибули рятувальники з різних міст та селищ області.

Читайте также