У Київській області на міні підірвався робокар: що відомо (ФОТО)

Робокар підірвався на міні в ході проведення розмінування

У Київській області на протитранспортній міні підірвався робокар. Про це повідомляє Макарівський селищний голова Вадим Токар, передають "Коментарі".

Стало відомо, що в ході проведення розмінування неурядовою організацією "HALO trust" на території Макарівської громади, в населеному пункті Липівка, стався незапланований підрив робокара Т-800 на протитранспортній міні.

В результаті вибуху ніхто не постраждав.

Як раніше писали "Коментарі", у зв'язку з вибухом у Шевченківському райсуді Києва повідомлено про підозру п’ятьом правоохоронцям. В приміщенні суду арештант використав вибухові засоби, що призвело до його загибелі, поранення співробітників поліції та пошкодження приміщення та майна суду. Підозрюваним співробітникам СІЗО інкриміновано службову недбалість, а військовослужбовцям Нацгвардії – порушення статутних правил вартової служби чи патрулювання.

Нагадуємо, що в Київській області ліквідовано загорання у багатоквартирному житловому будинку. Під час гасіння пожежі евакуйовано шість осіб. Пожежа сталася в 9-ти поверховому багатоквартирному житловому будинку. Горів балкон на другому поверсі, й існувала загроза розповсюдження полум'я на інші квартири.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися