У Київській області вночі загорівся магазин: що відомо про пожежу

В Обухівському районі Київської області сталася пожежа в магазині

В Обухівському районі Київської області рятувальники ліквідували загорання магазину. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Стало відомо, що 30 липня о 03:25 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про загорання господарчого магазину в місті Ржищів по вулиці Шевченка.

До місця виклику було направлено черговий караул 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ржищів та 19-ДПРЧ міста Кагарлик. По прибуттю до місця виклику рятувальниками встановлено, що горить приміщення господарчого магазину.

Пожежу локалізовано о 03:45 та повністю ліквідовано о 04:10. Причина загоряння встановлюється.

Як раніше писали "Коментарі", у Київській області ліквідовано загорання у багатоповерхівці. Під час гасіння пожежі евакуйовано шість осіб. Пожежа сталася в 9-ти поверховому багатоквартирному житловому будинку - горів балкон на другому поверсі, й існувала загроза розповсюдження полум'я на інші квартири.

Нагадуємо, що в Київській області сталася пожежа у жіночому монастирі УПЦ МП. У селі Кислівка сталася пожежа у жіночому монастирі на честь Святих Царствених мучеників Білоцерківської єпархії УПЦ МП. Пожежа виникла на крівлі монастиря на площі 500 квадратних метрів. На місце загорання прибули рятувальники з різних міст та селищ області, які працювали у складі 12 одиниць техніки та 46 чоловік особового складу.

Читайте также