На Київщині на смерть отруїлася маленька дитина

Що відомо про трагічну подію

Маленька дитина випила розчинник та загинула. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, трагедія сталася у Білоцерківському районі Київської області. Відомо, що 1,5-річний хлопчик перебував на подвір'ї разом зі матір'ю. Коли жінка відволіклась, дитина знайшла пляшку з розчинником та зробила декілька ковтків.

"Малолітнього шпиталізували до Білої Церкви в тяжкому стані. Медики зробили все можливе для порятунку дитини, але хлопчик помер у відділенні реанімації", — повідомив керівник регіональної поліції.

Інші подробиці трагедії в поліції не оприлюднили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Святошинському районі Києва впіймали чоловіка, який влаштував стрілянину. Заявник розповів, що бачив двох чоловіків, один з яких двічі вистрілив у повітря з пістолета. Поліцейські обстежили прилеглу територію, та в одному з дворів побачили двох громадян, схожих за орієнтуванням. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві провели низку обшуків у "чорних фармацевтів". "Бізнесмени" продавали іноземні фальсифіковані лікарські засоби від тяжких хвороб. Під час обшуків правоохоронці знайшли ліки вартістю понад п’ять мільйонів гривень, деякі з них у роздрібній торгівлі коштують по п’ять тисяч доларів за упаковку.

Читайте також, як на Оболоні розлючений чоловік погрожував підірвати банк.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися