У Київській області у смертельній ДТП загинули мотоциклісти (ФОТО)

Мотоциклісти загинули через зіткнення з легковиком

Двоє мотоциклістів загинули внаслідок ДТП на трасі у Київській області. Про це повідомляє начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

На трасі у Вишгородському районі внаслідок ДТП загинули двоє мотоциклістів, ще одного водія госпіталізували в тяжкому стані.

"Скільки ми вже чули нарікань на мототранспорт, який, особливо у вечірній час, завдає незручностей громадянам гучними звуками і непередбачуваною їздою. Цієї ж ночі внаслідок ДТП двоє любителів швидкої їзди на мотоциклах загинули через зіткнення з легковиком. Трагічна аварія, яка забрала життя двох молодих чоловіків 36 та 34-х років", - зазначив Андрій Нєбитов.

Загалом цієї доби на дорогах Київської області трапилась 21 ДТП.

Як раніше писали "Коментарі", у Київській області затримали групу "чорних лісорубів" з Фастова безпосередньо під час незаконної рубки дерев. Стало відомо, що група з трьох чоловіків зрубала понад 6 кубометрів деревини, завдавши збитків на суму майже 90 тисяч гривень. Завдяки оперативним діям лісової охорони, поліцейським та встановленим фотопасткам, які зафіксували факт злочину, порушників зловили "на гарячому". У ДП "Ліси України" зазначили, що це вже другий випадок незаконної рубки, виявлений у філії протягом останнього місяця. За оперативними даними, саме ці зловмисники могли знищити частину лісу на прилеглій ділянці.

Нагадуємо, що на столичному Подолі поліцейські викрили чергову незаконну діяльність шахрайського call-центру. Столична поліція викрила ще одну незаконну діяльність call-центру, встановила 197 працівників та вилучила 725 одиниць техніки. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися