У Києві сталася пожежа в багатоповерхівці (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Дніпровському районі Києва сталася пожежа в багатоповерховому житловому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася в багатоповерхівці по вулиці Ентузіастів, 7/3 сьогодні, 8 серпня, вранці. В одній із квартир на останньому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку горів балкон. Вогонь розповсюдився на суміжний балкон. Загасити пожежу вдалося за годину. Жертв та постраждалих немає. Рятувальники оприлюднили фото з місця події.

Нагадаємо, на водоймах в Києві за добу загинуло троє людей. Перший виклик надійшов до рятувальників з Оболонського району столиці опівдні. На озері Редькине на поверхні води за п’ять метрів від берега знайшли тіло чоловіка. Про подібний випадок за годину повідомили з Набережно-Корчуватської дамби. Увечері в річці Дніпро знайшли тіло ще одного потопельника. Чоловік загинув у затоці Собаче Гирло. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області в каналізаційному колодязі загинули двоє людей. Трагедія відібрала життя двох працівників житлово-експлуатаційної контори. 

Читайте також, що на Київщині через удари блискавки згоріли будинки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися