Під Києвом через ДТП перекрили рух транспорту

Що треба знати водіям про обмеження

У Київській області у зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з травмованими, що сталась поблизу Борисполя перекрили рух транспорту. Про це водіїв попередили у Патрульній поліції України, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, через аварію на шостому кілометрі автодороги Р-03 північно-східного об’їзду Києва, рух транспорту в обох напрямках перекритий. На місці працюють медики, рятувальники та слідчі з ДТП. Патрульні забезпечують безпеку дорожнього руху.

"Водії, плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації. Неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, а найголовніше — бережіть життя своє та близьких!" — йдеться в повідомленні Патрульної поліції України.

Інші подробиці ДТП поки що невідомі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі під Києвом зіткнулися вантажівка та мотоцикл. Внаслідок аварії 24-річного водія мотоциклу з травмами госпіталізували до лікарні. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, що у Київській області викрили мережу борделів, яку контролювали жінки. "Бізнес" з надання інтимних послуг за гроші організувала 38-річна мешканка Бориспільського району. Допомагали їй контролювати підпільні заклади з надання послуг сексуального характеру двоє спільниць. Сутенерки підбирали привабливих дівчат для зайняття проституцією, спілкувалися з клієнтами та організовували зустрічі. Рекламу борделів розміщували в інтернет. Подробиці та відео — за посиланням.

Читайте також, чому на Київщині хлопець спалив родичам автомобілі.

Дивіться також відео, як перегони з поліцією у Київській області закінчились ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися