У Києві велосипедист впав з високого обриву в водойму

Що відомо про надзвичайну подію

У Києві врятували велосипедиста, який впав з високого обриву в водойму. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, при проведенні водолазно-тренувальних спусків водолаз помітив, що людина не впоралась з керуванням велосипеда та впала у воду з шестиметрового обриву. Рятувальники оперативно підняли чоловіка на берег та надали домедичну допомогу, а потім передали медикам.

Спеціальні тренування із залученням основних комунальних та рятувальних служб Києва проводили у четвер, 10 серпня, на Оболонській Набережній. За легендою, внаслідок перевертання різних плавзасобів, люди опинились у воді та потребували допомоги. Рятувальники ДСНС, КП "Плесо" та КАРС спільно відпрацювали порятунок та передали постраждалих медичним службам. Як пройшли навчання рятувальників з іншими службами на воді у Києві — дивіться відео.

в каналізаційному колодязі загинули двоє людей. Трагедія відібрала життя двох працівників житлово-експлуатаційної контори. 

Читайте також, що на Київщині через удари блискавки згоріли будинки.

Читайте также