У Київській області сталася смертельна ДТП за участі вантажівки та мотоцикла (ФОТО)

Унаслідок ДТП загинув мотоцикліст

У Київській області зіткнулись вантажівка та мотоцикл. Унаслідок ДТП загинув мотоцикліст. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Стало відомо, що аварія сталася у селі Святопетрівське. Як попередньо встановили поліцейські Київської області, 27-річний водій двоколісного транспорту проїхав на червоний сигнал світлофора та зіткнувся з вантажівкою “MAN”, яка виконувала розворот. 

Від отриманих травм мотоцикліст помер у лікарні.

Як раніше писали "Коментарі", у Київській області на Житомирській трасі сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали двоє дітей та жінка. За попередніми висновками правоохоронців, 50-річний водій "ВАЗ" здійснив екстрене гальмування, щоб дати можливість пішоходу перетнути "зебру". Водій наступного авто "Honda" різко повернув праворуч, уникнувши зіткнення. Проте водій третьої автівки "Volkswagen" не встиг зорієнтуватися та зіткнувся з "ВАЗ".

Нагадуємо, що в Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів. За даними правоохоронців, ДТП сталася на автомобільній трасі Київ — Одеса у четвер, 10 серпня. Зіткнулись автомобілі Citroen і "ВАЗ". Від отриманих травм водій та пасажир автомобіля "ВАЗ" загинули на місці аварії. Іншого водія Citroen з травмами шпиталізували до лікарні.

Читайте также