Розлютився і вдарив ногою: з'явилися подробиці бійки водія маршрутки з поліцейськими

З'явилися подробиці сьогоднішньої бійки водія маршрутки №720 із поліцейськими, яка виникла біля станції метро "Берестейська" у Києві.

Як з'ясувалося, водій знехтував карантинними правилами й обмеженнями, а саме їхав містом із переповненим салоном. Тому правоохоронці й зупинили маршрутку, повідомили "Коментарям" у пресслужбі поліції.

Патрульні вирішили перевірити, у скількох пасажирів транспорту є спеціальні перепустки, але водій на появу поліцейських відреагував неадекватно: спочатку відмовився показати свої документи, а потім почав бійку, вдаривши одного з них ногою.

Після цього правоохоронцям довелося застосувати силу і закувати руки водія маршрутки у кайданки. Пасажирів, які їхали в автобусі, попросили покинути салон. При цьому вони були незадоволені такою ситуацією, а деякі з пасажирів навіть намагалися захистити шофера.

Що буде далі з чоловіком, який посварився із правоохоронцями, поки не відомо. Якщо поліцейський напише заяву, тоді буде відкрито кримінальну справу. В такому випадку чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися