У Києві водій вантажівки протаранив блокпост (ФОТО)

ДТП сталася на Житомирському шосе у Святошинському районі Києва

Рятувальники Київської служби порятунку ліквідували наслідки дорожньо-транспортної пригоди, що сталася у Святошинському районі Києва. Водій вантажівки врізався у блокпост. Про це повідомляє КАРС "Київська служба порятунку", передають "Коментарі".

Рятувальники ліквідували наслідки ДТП, що сталася на Житомирському шосе у Святошинському районі Києва.

Аварія сталася сьогодні вранці, 2 вересня, на в'їзді до столиці з боку Житомира. Водій вантажівки не впорався з керуванням і врізався в блокпост. Унаслідок аварії бетонні конструкції блокпоста були розкидані по проїжджій частині шосе, що спричинило значні перешкоди в русі транспорту. Постраждалих немає.

На місце події оперативно прибули рятувальники Київської служби порятунку, які за допомогою маніпулятора прибрали бетонні блоки з дороги. Рух Житомирським шосе було відновлено.

До ліквідації наслідків ДТП залучалися чотири рятувальники та дві одиниці техніки Київської служби порятунку.

Як раніше писали "Коментарі", мешканець Бучі, який не був удома з початку воєнного стану, виявив у себе в гаражі розтяжку. Поліцейські на місці виявили розтяжку, затиснуту між двома пластиковими вішаками. Фахівці вилучили небезпечну знахідку.

Нагадуємо, що у Стоянці на території Київської області зводять новий міст через річку Ірпінь — найближчим часом роботи закінчать і рух буде відкритий. Відомо, що вирішиться питання з транспортної розв'язки Житомирською трасою. Новий міст через річку Ірпінь майже готовий - днями рух мостом буде запущено. Наразі основні будівельні роботи закінчено. Усі чотири прогони лівого проїзду та інші конструктивні елементи змонтовано, влаштовано нову систему водовідведення, наново перебудовано підходи до мосту.

Читайте также