У Києві рятувальники дістали з річки тіло загиблої жінки (ФОТО)

У Дніпровському районі Києва сталася трагедія. Столичні рятувальники дістали тіло загиблої жінки з річки Десенка 26 квітня. Про це повідомили в прес-службі Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій в Києві.

Повідомляється, що о 13:43 рятувальники отримали повідомлення про те, що в річці Десенка знаходиться тіло на поверхні води. На місце події виїхало чергове відділення 13 дотичній частини ГСЧС Києва. На місці подій було виявлено тіло без ознак життя.

Рятувальники оцінили обстановку і зрозуміли, що для транспортування тіла необхідне залучення водолазів, які прибули на місце подій і доставили загиблу жінку за допомогою човна і передали правоохоронцям для встановлення особи.

Нагадаємо, що в Броварському районі Київської області нещодавно також трапилася смертельна трагедія. На залізниці вантажний потяг на смерть переїхав 40-річного чоловіка.

Він вискочив на колію прямо перед поїздом, через що машиніст складу не встиг зреагувати та вчасно зупинити рух. Чоловік отримав травми, не сумісні з життям. На цей час правоохоронці займаються встановлення особи загиблого, оскільки у чоловіка при собі не було документів або телефону.

Також в Києві затримали 16-річного хлопця, який жорстоко вбив власних батьків в результаті конфлікту та малолітнього брата, який став свідком розправи. За скоєний злочин йому загрожує довічне позбавлення волі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що скоро Київ вийде з червоної зони карантину.

Читайте також про перехід Києва в жовту зону карантину після локдауна.

Джерело: https://kyiv.dsns.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися