У Києві пяна жінка кинула своє голодне пятимісячне немовля на вулиці вночі (ВІДЕО)

Киянка повідомила, що не має бажання піклуватись про свого сина

У Києві поліцейські врятували 5-місячне немовля, яке перебувало на вулиці вночі з матір'ю, яка перебувала у стані алкогольного сп'яніння. Хлопчик був голодний та одягнений у легкий одяг не по погоді. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Правоохоронці отримали повідомлення про сімейний конфлікт у квартирі на вулиці Межова. Поліцейські побачили біля будинку 31-річну киянку та її знайомого, які знаходились в нетверезому стані на вулиці, а поруч із ними була дитяча коляска з немовлям.

Жінка розповіла поліцейським, що прийшла відвідати своїх родичів і внаслідок вживання алкоголю посварилася з ними, після чого вийшла на вулицю. Крім того, вона повідомила, що не бажає брати на себе відповідальність за свого 5-місячного сина і хоче його залишити. Хлопчик голосно плакав, і, попри холодну погоду, він був одягнутий у легкий одяг. Жінка також зазначила, що остання раз годувала його в обід.

У зв'язку з серйозною загрозою життю та здоров'ю маленького хлопчика, правоохоронці вирішили забрати його від матері. Вони заспокоїли та зігріли дитину у службовій автівці. Крім того, поліцейські запросили на місце своїх колег з ювенальної профілактики та медичний персонал, які надалі госпіталізували хлопчика до лікувального закладу.

Відносно горе-матері інспектори склали матеріали за двома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення. Рішення щодо покарання прийматиме суд, надалі цією сім’єю займатимуться соціальні служби.


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що київські прокурори засудили до 14 років позбавлення волі чоловіка за сексуальне насильство над малолітнім хлопчиком.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися