У Києві невідомі спалили притулок для котів: у вогні загинуло багато тварин

У притулку в Голосіївському районі Києва перебувало близько 60 котів

Столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пожежі, яка сталася у притулку для тварин у Голосіївському районі Києва. В результаті цієї пожежі загинуло сім котів, інших вдалося врятувати. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Стало відомо, що подія трапилася на вулиці Заболотного близько 23:00 години вчора, 23 вересня. На місце події негайно прибули рятувальники ДСНС, які успішно ліквідували пожежу. Також на місце прибули правоохоронці Голосіївського управління поліції та медики.

Відомо, що за цією адресою волонтери створили притулок для котів. Місцеві жителі дбали про цих тварин і наглядали за ними. Попередньо встановлено, що у притулку перебувало близько 60 котів, із них сім загинули внаслідок пожежі, а інших з опіками доставили до ветеринарної клініки.

Слідчі розпочали розслідування за фактом пожежі. Також розглядається питання щодо внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліція наразі розслідує всі обставини цієї події і проводить відповідні слідчі дії.

Нагадуємо, що в результаті вибуху газу на Київщині сталося загоряння господарської будівлі, внаслідок чого одна особа постраждала. На місце події були негайно направлені рятувальники. За попередніми даними, господар перебував у приміщенні літньої кухні та готував їжу, але допустив витік газу і закурив цигарку. Це призвело до вибуху, спричиненого загорянням газу, накопиченого у приміщенні.

Як раніше писали "Коментарі", на Київщині викрили зловмисниць, які вчинили наругу над могилами захисників. Дві жінки вчинили крадіжку декоративних вазонів з двох могил на Алеї Слави на Інтернаціональному кладовищі. Завдяки камерам відеоспостереження, поліцейським вдалося встановити та затримати порушниць.

Читайте также