У Києві врятували жінку, яка намагалася вкоротити собі віку

Патрульні швидко прибули на місце та кинулися на допомогу потерпілій

У столиці патрульні надали допомогу жінці, яка намагалася вкоротити собі віку. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Стало відомо, що подія трапилася напередодні в Оболонському районі. На лінію 112 звернувся заявник, який повідомив, що його знайома себе травмувала. 

Не гаючи ні хвилини, інспектори Володимир Борисенко та Віталій Діденко прибули на місце та кинулися на допомогу потерпілій. Патрульні надали жінці домедичну допомогу, після чого заспокоїли громадянку та викликали швидку.

Як раніше писали "Коментарі", столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пожежі, яка сталася у притулку для тварин у Голосіївському районі Києва. Волонтери створили притулок для котів на вулиці Заболотного. Місцеві жителі дбали про цих тварин і наглядали за ними. Попередньо встановлено, що у притулку перебувало близько 60 котів, із них сім загинули внаслідок пожежі, а інших з опіками доставили до ветеринарної клініки.

Нагадуємо, що в результаті вибуху газу на Київщині сталося загоряння господарської будівлі, внаслідок чого одна особа постраждала. За попередніми даними, господар перебував у приміщенні літньої кухні та готував їжу, але допустив витік газу і закурив цигарку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися