На Київщині через страшну ДТП обмежили рух транспорту: що треба знати

Водіїв попередили, що рух транспортних засобів обмежений

У Борисполі на Київщині сталася ДТП за участі двох автомобілів. Водіїв попередили, що рух транспортних засобів обмежений через дорожньо-транспортну пригодуПро це повідомляє патрульна поліція Київської області, передають "Коментарі".

Стало відомо, що на вулиці Глибоцькій, 67 у Борисполі відбулася дорожньо-транспортна пригода - зіткнення двох автомобілів. У зв’язку із ДТП, рух транспортних засобів обмежений. На місці події працюють патрульні. Про відкриття руху буде повідомлено додатково.

"Шановні водії! Враховуйте вищевказану інформацію, плануючи свої маршрути, будьте уважними за кермом, слідкуйте за дорожньою обстановкою та дотримуйтеся ПДР", - йдеться у повідомленні.

Як раніше писали "Коментарі", у Бориспільському районі сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися вантажний автомобіль та легковик. Рятувальники провели деблокацію потерпілого, який був у легковому автомобілі. Потерпілий був госпіталізований в лікарню в тяжкому стані, але, на жаль, помер, не приходячи до свідомості. Також з кабіни вантажного автомобіля були деблоковані тіла двох загиблих.

Нагадуємо, що в Києві патрульні виявили нетверезого водія. Порушник переліз на заднє сидіння та зробив вигляд, ніби він спить, щоб уникнути відповідальності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися