На Київщині майже через три роки після зникнення жінки її тіло знайшли закопаним у лісосмузі

Протягом майже трьох років вона була оголошена безвісти зниклою

На Київщині майже через три роки зникнення жінки її тіло виявили похованим у лісосмузі. Підозра лягла на її співмешканця.

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура.

Восени 2020 року про зникнення у Вишгороді повідомили про сусідів. Протягом майже трьох років вона була оголошена безвісти зниклою. Під час розслідування оперативної інформації встановлено, що до цього злочину має стосунок чоловік, з яким вона проживала. Хоч він не визнає своєї вини у вчиненні умисного вбивства, він вказав місце, де поховав тіло жінки.

Відомо з розслідування, що під час конфлікту підозрюваний жорстоко побив та задушив свою співмешканку. Після цього він упакував тіло в речовий мішок та вивіз на автомобілі до лісосмуги, де поховав його. Лікарське свідчення підтверджує, що смерть жінки настала від множинних пошкоджень голови та тулуба.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове розслідування здійснюється слідчими Вишгородського РУП ГУ Нацполіції в Київській області.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві затримали чоловіка за зґвалтування місцевої мешканки. Постраждала отримала серйозні тілесні ушкодження, від яких пізніше померла в медичному закладі.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися