У Києві на воді врятували людину: чоловік ледь не потонув

Столичним рятувальникам повідомили, що на річці Дніпро потопає людина

У Києві рятувальники надали допомогу чоловіку, який ледь не потонув у річці. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

Вчора, 29 вересня, на лінію 101 надійшло повідомлення, що на річці Дніпро потопає людина. На відстані 5 м від берега водолази врятували чоловіка, який, ймовірно, намагався переплисти річку. Потерпілого було доставлено на берег та передано службі 103.

"Вкотре закликаємо бути пильними та обачними на воді, і втриматись від купання у водоймах задля власної безпеки", - наголосили рятувальники.

Як раніше писали "Коментарі", на Київщині поліцейські повідомили про підозру групі осіб, яка викрала людину. У Борисполі двоє невідомих чоловіків підійшли до 18-річного потерпілого, та, застосувавши фізичну силу, затягнули його до салону автомобіля "Audi" та вимагали викуп. Завдяки розшуковим діям, оперативники виявили транспортний засіб, в якому перебував потерпілий та викрадачі.

Нагадуємо, що в Бориспільському районі сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися вантажний автомобіль та легковик. Рятувальники провели деблокацію потерпілого, який був у легковому автомобілі. Потерпілий був госпіталізований в лікарню в тяжкому стані, але, на жаль, помер, не приходячи до свідомості. Також з кабіни вантажного автомобіля були деблоковані тіла двох загиблих.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися