У Київській області сталася потужна пожежа: є потерпілі (ФОТО)

Під час пожежі постраждав чоловік, який самостійно намагався загасити вогонь

У Київській області під час пожежі потерпілий отримав опіки. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Сьогодні, 30 вересня, о 07:20 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про загорання гаражу за адресою: місто Бровари, вулиця Броварської Сотні.

На місце події був направлений черговий караул 56-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бровари. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що сталося загоряння гаражу та автомобіля.

Під час пожежі в гаражі травмувався чоловік, який намагався самостійно загасити полум'я. Він отримав опіки кінцівок і потребував домедичної допомоги.

Пожежу вдалося локалізувати о 07:40 та повністю ліквідувати о 08:12. На місці події працювали 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 7 рятувальників особового складу. Причину загоряння встановлюють.

Як раніше писали "Коментарі", на Київщині поліцейські повідомили про підозру групі осіб, яка викрала людину. У Борисполі двоє чоловіків підійшли до 18-річного потерпілого, та, застосувавши фізичну силу, затягнули його до салону автомобіля "Audi" та вимагали викуп. Завдяки розшуковим діям, оперативники виявили транспортний засіб, в якому перебував потерпілий та викрадачі.

Нагадуємо, що поліцейські розслідують смертельну дорожньо-транспортну подію на Броварщині. За попередніми даними, водій вантажного автомобіля скоїв наїзд на місцевого мешканця, який на велосипеді виїхав на проїжджу частину. Після скоєного водій втік з місця ДТП. На жаль, 60-річний велосипедист помер дорогою до лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися