У Києві обвалився Дегтярівський міст: хто заплатить за ліквідацію наслідків

На будівельному майданчику Дегтярівського шляхопроводу виникла надзвичайна ситуація

У Києві під час ремонтних робіт обвалилися декілька прольотів Дегтярівського мосту. Проте надзвичайна ситуація, яка виникла на будівельному майданчику Дегтярівського шляхопроводу, не вплине на вартість реконструкції. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація, передають "Коментарі".

Стало відомо, що всі наслідки обвалу буде ліквідовано виконавцем робіт за його кошти. 

Підрядна організація RDS - група дорожньо-будівельних компаній повідомила, що для вирішення цієї ситуації всі необхідні заходи будуть прийняті за рахунок групи компаній RDS. Міський бюджет не зазнає фінансових збитків, і вартість реконструкції залишається незмінною.

Дорожні роботи виконувалися згідно з графіком, проте через необхідність усунення недоліків, терміни завершення робіт будуть збільшені. Відповідальність за проведення робіт на даному об'єкті несе безпосередньо підрядник, який виправляє наслідки надзвичайної ситуації власним коштом.

Як раніше писали "Коментарі", у Києві викрили посадовця, який отримав хабар за безперешкодне здійснення господарської діяльності. Фігурант обіцяв гарантувати вирішення питань у сфері охорони праці, уникнення майбутніх інспекційних перевірок і складання адміністративних матеріалів в обмін на гроші. Зловмисником виявився 36-річний головний державний інспектор відділу з питань безпеки праці північного напрямку управління інспекційної діяльності у Київській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися