На Київщині поблизу заводу стався вибух (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Київській області на міні поблизу заводу підірвався автомобіль. Про це повідомив Макарівський міський голова Вадим Токар, передають "Коментарі".

За його словами, внаслідок вибуху, що стався сьогодні, 5 жовтня, у Макарові опівдні, є постраждалі.

"Сьогодні орієнтовно о 12:05 год на протитанковій міні стався підрив автомобіля ТОВ "Спецелектро" в районі мікрорайону "Цегельний завод" в смт Макарів. Три особи постраждали. Один потерпілий в тяжкому стані. Без жертв", — заявив Токар.

На місці вибуху працюють правоохоронні органи, рятувальники та медики. В поліції про вибух поки що подробиць не повідомляли. Макарівський міський голова Вадим Токар оприлюднив фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області сталася ДТП за участі трьох автомобілей. В аварії травмовані люди. Внаслідок ДТП з травмами до лікарень шпиталізували трьох потерпілих.

Нагадаємо, у Києві чоловік вбив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Підозрюваний в умисному вбивстві понад десять років доглядав за підопічним, отримуючи гроші від його родичів, які перебувають за кордоном. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Солом’янському районі Києва стався вибух в багатоквартирному будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися