Під Києвом сталася ДТП за участі військової вантажівки (ФОТО)

Рух транспорту ускладнено – що треба знати водіям

У Бучі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі військової вантажівки. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Бучасервіс", передають "Коментарі".

За даними місцевих комунальників, ДТП сталася в Бучі на Новому шосе. Через аварію ускладнено рух по всій Варшавській трасі.

"Аварія трапилася у районі вулиці Яснополянської. Нині там затор від супермаркету "Новус" до місця аварії в обидві сторони. За інформацією очевидців, одним із учасників аварії є військова вантажівка", — йдеться в повідомленні КП "Бучасервіс".

У підприємстві зазначили, що наразі поліція пропускає водіїв, перекриваючи по-черзі кожну зі смуг руху. Водіїв закликали врахувати цю інформацію. Офіційних даних від поліції щодо ДТП поки що немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області сталася ДТП за участі трьох автомобілей. В аварії травмовані люди. Внаслідок ДТП з травмами до лікарень шпиталізували трьох потерпілих.

Нагадаємо, у Києві чоловік вбив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Підозрюваний в умисному вбивстві понад десять років доглядав за підопічним, отримуючи гроші від його родичів, які перебувають за кордоном. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Солом’янському районі Києва стався вибух в багатоквартирному будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися