У Київській області помер чоловік від отруєння алкоголем

Двоє чоловіків отруїли алкоголем, придбаному у жительки села Поправка

У Білій Церкві Київської області двоє чоловіків отруїлися сурогатним алкоголем, один з них помер. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Київській області.

Повідомляється, що двоє чоловіків 45 і 58 років придбали алкоголь у 71-річної мешканки села Поправка. В результаті 45-річний чоловік помер в кареті швидкої допомоги, другій - доставлений у важкому стані в реанімації.

Працівники поліції провели невідкладний обшук за місцем проживання 71-річної пенсіонерки, де виявили та вилучили скляні та пластикові ємності з прозорою рідиною. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у київському аеропорту мікроавтобус збив п'ятирічну дитину на переході. В поліції повідомили, що подія трапилася вчора, 26 грудня, близько 21:00 на території аеропорту "Бориспіль". Внаслідок ДТП дитина була госпіталізована в Бориспільську лікарню для детального обстеження. На разі правоохоронці встановлюють всі деталі події.

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися