Стали відомі наслідки негоди у Києві (ФОТО)

Рятувальники в Києві відпрацювали три виїзди, спричинені негодою

Рятувальники КАРС "Київська служба порятунку" здійснили три виїзди у зв'язку із негодою в Києві. Про це повідомляє КАРС "Київська служба порятунку", передають "Коментарі".

Станом на 20:00 7 жовтня оперативні групи КАРС виконали наступні завдання:

- на вулиці Обсерваторній, що знаходиться в Шевченківському районі, прибрали аварійну водостічну трубу на житловому будинку;

- на вулиці Фролівській у Подільському районі відновили доступ до легкового автомобіля та проїжджої частини, які були перекриті поваленим деревом;

- на проспекті Академіка Палладіна, що у Святошинському районі, прибрали аварійну частину карниза з житлової багатоповерхівки. 

Для цих робіт було задіяно 10 рятувальників. Цілодобове чергування оперативних підрозділів продовжується. 

Рятувальники звертають увагу на те, що негода в Києві триває. Синоптики попереджають, що вдень 8 жовтня очікуються пориви вітру швидкістю 15-20 м/с. Варто уникати перебування поблизу дерев, а також не паркувати автотранспорт біля них.

Нагадуємо, що столичні оперативники затримали колаборанта, який малював російські прапори в парку в Харківській області. Після скоєння правопорушення чоловік почав переховуватися від правоохоронців. Завдяки спільним діям поліції Харківщини та Києва, порушника було виявлено в столиці.

Як раніше писали "Коментарі", у Дніпровському районі Києва ліквідовано пожежу на території одного із підприємств. Під час розвідки на відкритій території було виявлено чоловіка з опіками приблизно 60% тіла. Його негайно передали медикам для подальшої госпіталізації в опіковий центр.

Читайте также