У Київській області сталася масштабна пожежа: палав цех для сушки лісу (ФОТО)

У Київській області сталося загорання цеху для сушки лісу

У Київській області ліквідовано загорання цеху для сушки лісу. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

7 жовтня о 11:14 годині оперативно-диспетчерська служба Вишгородського району отримала повідомлення про загорання будівлі на вулиці Лебедина у селі Лебедівка.

На місце події були відправлені чергові караули трьох пожежно-рятувальних частин.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що загорівся цех для сушки лісу, де зайнялася сировина на загальній площі 300 м2, і існувала загроза поширення вогню на прилеглі будівлі.

Пожежу було локалізовано о 13:00 годині, а о 14:27 вона була повністю ліквідована. На гасіння залучили 3 одиниці техніки та 10 рятувальників.

Жертв і поранених не було виявлено на місці події. Причина виникнення пожежі з'ясовується.

Нагадуємо, що у Дніпровському районі Києва ліквідовано пожежу на території одного із підприємств. Під час розвідки на відкритій території було виявлено чоловіка з опіками приблизно 60% тіла. Його негайно передали медикам для подальшої госпіталізації в опіковий центр.

Як раніше писали "Коментарі", Укргідрометцентр попереджає про небезпечні метеорологічні явища на Київщині. За інформацією Українського гідрометеорологічного центру, 9-10 жовтня на поверхні ґрунту на Київщині будуть заморозки, 0-5°. Оголошено перший рівень небезпеки – жовтий.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися